Alla hjärtans dag

 
Åh mitt fina hjärta gav mig blommor. Jag hade faktiskt inte alls förväntat mig något för att varken jag eller joar är speciellt romantiska. Jag köpte faktiskt lite kalsonger, choklad och en gulligt överkast åt honom. Men alltså jag fick både rosor, choklad, kaktus, diskborste  världens sötaste gris som heter Harald nu och örhängen! Vilken ängel. Fick alltså kaktusen och en diskborste först och jag tackade så fint. Sen kom gullisen in med ännu fler presenter och skrattade åt mig som trodde på att det var allt. 
 
Brukar ju tycka att såna här dagar är töntiga för alla vill bara skylta med saker och skryta. Tycker man ska visa omtanke till alla sina nära och kära. Jag hade iallafall en superbra söndag. Vi åt faktiskt på MAX sen som den romantiska resturangen den är.
 
 

FÖRLÅT HÖRRNI

i´m very bad at blogging i know. Så sorri. läs gärna i svengelska fniss
Så vad har ni missat? inte ett skit skulle jag gissa på. Det har faktiskt inte hänt något speciellt alls, förutom att jag har haft massor plugg men det ser ju inte ni som viktigt.
 
SSÅÅ idag har jag gjort my nails. Följde med alice till frisören också och hennes hår blev såå fint så funderar själv på vad jag ska göra nu. Vill göra något pretti till födelsedagen. Gick på stan också en sväng för att inhandla lite alla hjärtans dag present fniss
 

RSS 2.0